SAND SERIES  |   PROGRAMA  |  SERVEIS  |  ES  |  EN

SERVEIS A JUGADORS

SERVEI DE SHUTTLE

 

Servei de shuttle d'arribada

 

El torneig posarà a la disposició dels jugadors el servei de shuttle de manera gratuïta entre l’Aeroport Barcelona - El Prat / l’Estació de trens de Sants i els hotels oficials (Hotel Alimara o els Hotels ACTA) o la seu del torneig.


Aquest servei només estarà disponible pels participants del quadre absolut masculí i femení.


Els dies de servei d’arribada seran el 23, 24 i 25 de maig. Uns dies abans de la seva arribada, li enviarem un correu electrònic amb els horaris aproximats de recollida.


Només garantim el servei a tots aquells que facin la reserva abans del 19 de maig en aquest enllaç: 
https://forms.gle/j7YBvoPYp9GoXtgK8


Servei de shuttle de tornada

 

El torneig posarà a la disposició dels jugadors el servei de shuttle de tornada de manera gratuïta entre la seu del torneig i l’Aeroport Barcelona - El Prat / l’Estació de trens de Sants.


Aquest servei només estarà disponible pels participants del quadre absolut masculí i femení.


Els dies de servei de tronada seran el 26, 27, 28, 29 i 30 de maig i es pot reservar mitjançant el mateix enllaç:  https://forms.gle/j7YBvoPYp9GoXtgK8.


Per a més informació podeu contactar amb sandseries@beachtennisbarcelona.com o bé dirigir-vos a la carpa d'atenció al jugador a la seu del torneig.

 

Transport públic:


De forma complementària tots els jugadors del torneig també podeu desplaçar-vos des de l’Aeroport Barcelona - El Prat al centre de Barcelona amb l’Aerobús. És un servei d’autobús que opera les 24 hores cada dia de l’any. Té un cost de 5,90€ el bitllet senzill, i 10,20€ anada i tornada.


En aquest enllaç trobarà tota la informació de l’Aerobús: https://aerobusbarcelona.es/


Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar–vos a nosaltres a través del següent correu: sandseries@beachtennisbarcelona.com

 

 

 

 

 

CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

Si tens algun dubte contacta amb nosaltres a través del correu sandseries@beachtennisbarcelona.com o a través d’aquest formulari i et contestarem el més aviat possible.

    Accepto avis legal

    Please prove you are human by selecting the Car.

    COL.LABORADORS

    © 2022, Tots els Drets Reservats - Avís legal | Política de Privacitat | Política de cookies | Disseny i programació: Seekstars