SAND SERIES  |   PROGRAMA  |  SERVEIS  |  ES  |  EN

SERVEIS A JUGADORS

DESCOMPTE MOTOS REBY

Ride Reby posarà a disposició de tots els jugadors i espectadors durant tots els dies de competició motos elèctriques, que estaran situades al costat de la porta d’entrada al torneig. Els espectadors podran gaudir del millor transport gràcies al nostre partner amb un descompte de 8€ utilitzant el codi SANDSERIESBCN quan vulguin i on vulguin, amb una validesa d’un mes.

 

Pels jugadors hi haurà un descompte especial que hauran de sol·licitar a l’organització, mitjançant el correu sandseries@beachtennisbarcelona.com o dirigint-se a la zona players (carpa d’atenció als jugadors) en el venue.

 

Amb reby ja no hi ha excusa per gaudir de Barcelona de la millor manera, desplaçante lliurement al #sandseriesbarcelona o per la resta de la ciutat de forma àgil i al millor preu gràcies a les seves motos, bicicletes i patinets elèctrics.

 

Com funciona?
Per poder utilitzar aquest servei s’ha de descarregar l’aplicació “Reby”, disponible per android i iOS. Una vegada tinguis l’aplicació oberta, t’hauràs de registrar i ja podras veure tots els vehicles que hi ha a prop de tu i escollir el q ue més et convingui. L’hauràs de reservar i escanejar el QR que trobaràs en el manillar. Així, ja estaràs llest per dirigir-te al teu destí. Quan arribis no t’oblidis d’aparcar correctament el teu vehicle.

 

SORTEIG REBY & BEACH TENNIS BCN SCHOOL
A més, durant els dies de torneig tindras l’oportunitat de participar en el sorteig per Instagram de 5 classes de tennis platja amb l’escola oficial de Beach Tennis Barcelona, organitzadora del torneig, i 5 packs setmanals amb Reby (cada pack setmanal és vàlid per 7 dies des del moment en què s’activa, amb viatges il·limitats i amb un total de 250 minuts per utilitzar durant els 7 dies).

 

Com participar?

  • Per participar només hauràs de donar like al post del sorteig, seguir a @sandseriesbarcelona, @ridereby, @beachtennisbarcelona i @tenniscatala, i mencionar a tres amics en el post.
  • El diumenge 29 comunicarem, abans de la entrega de premis, els guanyadors de les classes 5 + packs reby sortejats.

 

Ride Reby és una empresa nascuda el 2018 a Barcelona amb el propòsit d’apropar la mobilitat a totes les persones, sense contaminació i de forma sostenible. Des de llavors no han parat de créixer i ja estan en 19 ciutats europees. A part de les motos, aquesta empresa també ofereix bicicletes i patinets elèctrics per tal de cuidar el medi ambient i ser vehicles sostenibles i reciclables, gestionats de manera eficaç. Tot els usuaris d’aquest servei viatgen protegits amb l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’empresa. A més, en cas d’accident Ride Reby cobreix els danys sempre que no s’hagi fet un mal ús del servei.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

Si tens algun dubte contacta amb nosaltres a través del correu sandseries@beachtennisbarcelona.com o a través d’aquest formulari i et contestarem el més aviat possible.

    Accepto avis legal

    Please prove you are human by selecting the Heart.

    COL.LABORADORS

    © 2022, Tots els Drets Reservats - Avís legal | Política de Privacitat | Política de cookies | Disseny i programació: Seekstars