SAND SERIES  |   PROGRAMA  |  SERVEIS  |  ES  |  EN

SANDEVER, LA PILOTA OFICIAL DEL SAND SERIES BARCELONA

20/04/2022

 

Sandever, la marca de tennis platja de Decathlon, se suma al XIV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja i proporcionarà la pilota oficial de la competició, homologada per la ITF en el marc de l’ITF Beach Tennis World Tour.

 

Aquesta pilota, oficial del Campionat del món 2021 de Terracina, es caracteritza per la qualitat dels seus components, una pilota duradora i amb una velocitat adaptada a la pràctica del tennis platja de màxim nivell.
Des dels seus inicis Sandever ha fet una aposta clara pel tennis platja i és, des de finals de 2021, partner oficial del Club Beach Tennis Barcelona, co-organitzador del torneig juntament amb la Federació Catalana de Tennis. És una marca amb un ferm compromís en potenciar la pràctica de l’esport per a tots els públics i nivells, així com per promoure la seva pràctica de forma coherent amb els valors de companyerisme i fairplay.


Pel que fa al seu posicionament en el beach tennis pro, destaca la gran aposta que ha fet la marca per aquest esport, fet que l’ha portat ha ser una de les marques més reconegudes del beach tennis mundial i una de les patrocinadores dels millors jugadors i jugadores de tennis platja mundials, entre els quals destaquen la brasilera Rafa Miller, la veneçolana Patty Diaz, l'italià Michele Cappelletti, el francès Nicolas Gianotti o la jove catalana i jugadora del Club Beach Tennis Barcelona, Eva Fernández Palos. Tots ells estaran presents al Sand Series Barcelona 2022 i tindrem la sort de poder veure’ls en plena acció.