SAND SERIES  |   PROGRAMA  |  SERVEIS  |  ES  |  EN

PERGO, NOU PATROCINADOR DEL SAND SERIES BARCELONA

13/05/2022

 

Pergo, el fabricant líder en terres, laminats, vinílics i fusta, se suma al XIV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja, i serà un dels patrocinadors del torneig.

 

Enguany, aquesta companyia sueca ha fet una aposta clara pel tennis platja. Ha començat a patrocinar a la jove catalana i jugadora del Club Beach Tennis Barcelona, Eva Fernández Palos, número 1 del rànquing espanyol i 12 de l’internacional. Pergo i Eva Fernández els uneixen els valors de l’esforç i superació i, per això, han decidit ajuntar els seus camins i créixer plegats. Ara aquesta marca ha volgut fer un pas més i patrocinar el torneig de tennis platja més important de casa nostra.

 

Pergo té els seus inicis en Perstorp AB, que va començar a fabricar laminats decoratius d’alta qualitat a principis dels anys cinquanta. El 1974 l’adquisició de la companyia competidora AB Tilafabriken va ser crucial perquè va significar el començament del que aviat es convertiria en una categoria mai vista en la indústria dels terres: el terra laminat.

 

Des del 2013, la marca Pergo és propietat de Mohawk Industries, la companyia més gran  de terres del món, amb operacions a Nord-amèrica, Europa, Àsia i Austràlia. Avui la marca és sinònim de terres pràctics i atractius, i que siguin prou resistents per suportar els desafiaments reals de la vida quotidiana i continuar mantenint un aspecte espectacular després d’anys d’utilització. A més, són fàcils d’instal·lar i mantenir.